Sergi Roberto, durant el partit de Lliga contra l'Sporting (Reuters)
Sergi Roberto, durant el partit de Lliga contra l'Sporting (Reuters)
Barça

Les opcions de Luis Enrique per compensar la baixa de Sergi Roberto en el lateral dret de la defensa del Barça

El FC Barcelona pot perdre per lesió els seus dos laterals titulars després de l'aturada per les seleccions. Les opcions de recanvi per a Jordi Alba semblen nítides, no tant les de Sergi Roberto

Actualitzat

El virus FIFA pot deixar el FC Barcelona sense els seus dos laterals titulars, Sergi Roberto per la dreta i Jordi Alba per l'esquerra, convocats per la selecció espanyola. Alba estarà 10 dies de baixa després de patir una lesió al bíceps femoral en el partit de dijous a Torí contra Itàlia. Sergi Roberto no es va entrenar dissabte per unes molèsties a l'adductor de la cama dreta que ja va començar a notar a Torí.

Luis Enrique Martínez, l'entrenador blaugrana, té una opció clara per substituir Alba i una altra a la màniga. La primera, donar entrada a un altre lateral esquerre, Lucas Digne. I la segona, moure de posició el central Jéremy Mathieu com en altres ocasions.

Per la banda dreta, les opcions no són tan nítides. Hi ha un altre lateral dret a la plantilla, Aleix Vidal, però Luis Enrique no sembla que compti gens amb ell. Una de les solucions possibles seria la defensa amb tres centrals que ja va utilitzar al camp del Leganés i en un partit de la Lliga de Campions, fa dues temporades, contra el PSG.

L'altra és situar Mascherano com a lateral dret en una defensa de quatre, una posició que havia ocupat circumstancialment en alguns partits amb el Liverpool. Com a opcions secundàries, donar una nova oportunitat a Aleix Vidal o convocar Nili Perdomo, el lateral del B que s'ha entrenat i ha fet la pretemporada amb el primer equip.

La gran esperança de l'entrenador asturià, però, és que les proves mèdiques que aquest dilluns ha de passar Sergi Roberto a la Ciutat Esportiva Joan Gamper treguin importància a les seves molèsties, si no potser de cara al partit de Lliga contra el Deportivo de dissabte, si pel de Lliga de Campions del dimecres 19 d'octubre contra el Manchester City.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut