Últim entrenament abans de l'inici de la "final four" de l'Eurolliga de Kirixi (2018)
Waterpolo

Les noies del CN Sabadell buscaran el cinquè títol de l'Eurolliga

L'Astralpool CN Sabadell és, sense cap mena de dubte, el millor equip de la dècada del waterpolo femení europeu. Quatre medalles d'or, una de plata i una de bronze en set anys són una carta de presentació que intimida. Avui comencen a buscar el cinquè títol.

Actualitzat

Tot està a punt perquè comenci la "final four" de l'Eurolliga femenina de waterpolo. Les noies de l'Astralpool CN Sabadell ja han fet l'últim entrenament a la piscina de Kirixi, a Rússia, a uns dos-cents quilòmetres de Sant Petersburg, on aquesta tarda (16.30, per Esport3) es veuran les cares amb l'UVSE Budapest en una de les semifinals de la competició. Més tard (18.00), l'equip local s'enfrontarà amb l'Orizzonte Catània en l'altre partit eliminatori.

L'equip de David Palma torna a Kirixi  amb l'objectiu d'intentar guanyar el seu cinquè títol de l'Eurolliga. L'any passat, en aquesta mateixa petita ciutat russa, van caure contra l'Olympiacos en semifinals i es van haver de conformar amb el bronze. En l'actual edició, en quarts de final, l'esglaó previ a aquesta "final four", les vallesanes es van desfer amb comoditat de La Sirena CN Mataró per 12-3 i 6-11. Per la seva banda, les seves rivals d'avui, les hongareses de l'UVSE Budapest, van superar el Plebiscito Pàdua italià per 7-7 i 6-8.

De fet, el partit entre l'Astralpool CN Sabadell i l'UVSE Budapest serà la repetició de la final del 2016. En aquella ocasió, les catalanes es van imposar per 11-8. Les del Vallès són el millor equip de la dècada en aquesta competició. En les últimes set edicions han aconseguit quatre títols, una plata i un bronze. Per la seva banda, les hongareses no han guanyat mai l'Eurolliga, però la temporada passada ja van aconseguir el títol de la Copa LEN.

 

 

 

 

 

Anar al contingut