Patinatge

Les noies del Club Patinatge Artístic Olot es proclamen campiones del món per desena vegada en la modalitat Grup Xous Gran

El subcampionat del món se l'ha emportat un altre equip català, el Club de Patinatge Artístic Girona, i les noies del Masnou han acabat cinquenes; en la modalitat de quartets, el Club Patí Parets s'ha emportat la medalla de bronze

Actualitzat

Nou èxit del patinatge artístic català. Una vegada més, i ja en són 10, les noies del Club Patinatge Artístic Olot s'han proclamat campiones del món, en la modalitat de Grup Xous Gran, en el campionat disputat aquest dissabte a la ciutat italiana de Novara. Tot i els problemes que van tenir amb la pèrdua d'alguns equipatges, les noies del club olotí han actuat finalment amb la brillantor habitual i fins i tot han obtingut puntuacions de rècord.

El subcampionat del món se l'ha emportat un altre equip català, el Club de Patinatge Artístic Girona. És la primera vegada que aconsegueixen el subcampionat mundial. Les noies del Masnou, cinquenes, han completat una molt bona jornada per al patinatge català.

Bronze català en la modalitat de quartets

En una altra modalitat, la de quartets, també hi ha hagut un podi català. El Club Patí Parets del Vallès s'ha penjat la medalla de bronze, en aconseguir la tercera posició. En aquesta mateixa modalitat, cal destacar també la desena plaça de l'equip de Reus.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut