Miki Oca, amb les jugadores, en un temps mort (RFEN_directo)
Waterpolo

Les noies de Miky Oca humilien Alemanya (26-3) i continuen golejant a la fase de grups a Belgrad

En el quart partit de la fase regular de grups de l'europeu de Belgrad, l'equip dirigit per Miky Oca ha tornat a golejar (26-3). Aquest cop, el rival ha estat Alemanya, que només ha guanyat un dels partits

La selecció espanyola femenina de waterpolo continua amb pas ferm a l'europeu de Belgrat i en el quart partit de la fase regular ha humiliat Alemanya (26-3). El partit s'ha posat ben aviat de cara per a les de Miky Oca que ja partien com a favorites per l'enfrontament. Anni Espar ha obert el marcador i l'ha seguit la capitana Jennifer Pareja. L'encert de les "guerreres" ha continuat fins acabar el primer quart amb un contundent 5 a 0. En el segon temps, l'encert golejador s'ha mantingut i Maica Garcia ha fet el primer. Maite Ortiz i Judith Forca, per partida doble, han ampliat l'avantatge, que només s'ha vist retallat en aquest període pel gol de Vosseberg. Al descans s'hi ha arribat amb l'11 a 1 al marcador.

A les de Miky Oca els ha quedat ganes de marcar més i Maica ha estrenat el tercer temps. Blomenkamp i Gelse han fet els dos gols del conjunt alemany al segon temps, el qual s'ha acabat amb un 18 a 3. En l'últim temps, han sortit sense complexos i han acabat de rematar el partit davant d'una Alemanya que s'ha quedat sense anotar (26-3). Anni Espar, amb cinc gols, ha estat la màxima anotadora del partit. El pròxim dimarts, les de Miky Oca tenen el partit més transcendental del grup B davant d'Itàlia.