Anna Cruz ha aconseguit amb les seves companyes de les Minnesota Lynx forçar el cinquè partit en la final de la WNBA (EFE)
Bàsquet

Les Minnesota Lynx d'Anna Cruz forcen el cinquè partit en la final contra les Sparks de Los Angeles (79-85)

La gran final de la millor lliga de bàsquet femení tindrà un cinquè partit i amb presència catalana

Actualitzat

Sis minuts 52 segons, aquest és el temps que ha estat la catalana Anna Cruz al parquet de l'Staples Center en el vital quart partit de la final de la WNBA. La barcelonina ha aconseguit fer dues assistències i ha robat una pilota, un paper discret, però decisiu en l'esforç de les Minnesota Lynx per esgarrapar la victòria davant d'unes combatives Los Angeles Sparks i forçar el cinquè partit (79-85).

La gran protagonista de les Lynx, amb el permís d'Anna Cruz, ha estat Maya Moore, que s'ha carregat a l'esquena la major part del rendiment de tot l'equip: 31 punts, 9 rebots i 5 assistències.

Pel costat de les de Califòrnia, el nom destacat ha estat una vella coneguda del bàsquet femení català, l'ex de l'Uni Girona Chelsea Gray, que amb 20 punts i 3 rebots ha aconseguit mantenir les opcions de victòria gairebé fins al darrer segon.

El pròxim dijous 20 d'octubre, nova i definitiva cita amb el millor bàsquet femení del món. El pols entre les Minnesota Lynx i les noies de Los Angeles Sparks tindrà un darrer combat al Target Center de Minneapolis.

Anar al contingut