Cristian i Ari Santos es perdran els pròxims partits del Catgas Energia per lesió (@fsalagarcia)
Futbol sala

Les lesions de Cristian Domínguez i Ari Santos deixen tocat el Catgas Energia Santa Coloma

El porter madrileny estarà entre sis i set setmanes de baixa per un trencament fibril·lar de 8 centímetres a l'adductor mig i el tanca brasiler, dues setmanes per un trencament de 3 centímetres al múscul semimembranós de la cuixa dreta

Xavier LorenteActualitzat

Entre sis i set setmanes de baixa per Cristian Domínguez, i quinze dies per Ari Santos. El Catgas Energia Santa Coloma es queda per als pròxims compromisos sense els dos fitxatges estrella de la temporada. Cristian ja va venir tocat de les Canàries la setmana passada i va provar de jugar uns minuts diumenge contra el Ribera Navarra. Després de l'exploració d'aquest dimarts al matí, el porter madrileny presenta un trencament fibril·lar de 8 centímetres a l'adductor mig. El jove Abraham que va debutar a Primera a Las Palmas haurà de defensar la porteria colomenca en compromisos claus per a la classificació per a la Copa.

Óscar Redondo tampoc podrà comptar amb Ari Santos per jugar a Palma i a Pamplona. El tanca de Sao Paulo té un trencament de 3 centímetres al múscul semimembranós de la cuixa dreta. Aquestes dues baixes s'afegeixen a la de Pol Pacheco. L'ala d'Esparreguera, en la recta final de la seva recuperació, no viatjarà a les illes Balears divendres, però podria tornar contra l'Osasuna Magna. 

Anar al contingut