Futbol

Les imatges contradiuen la versió del Reial Madrid negant que David Bettoni sigui el segon de Zinédine Zidane

David Bettoni no té la titulació necessària per exercir de segon entrenador a la Primera Divisió ni a la Lliga de Campions. El seu club mai l'ha inscrit com a tal. Però, tot i la versió blanca que no és el segon de Zidane, les imatges mostren que actua com si ho fos

Actualitzat

El Reial Madrid va negar en un comunicat que David Bettoni sigui el segon entrenador del primer equip, després de les queixes del Comitè d'Entrenador de la Federació Espanyola per la manca de la titulació necessària de la mà dreta del primer entrenador Zinédine Zidane per exercir aquest càrrec.

Aquest dissabte, en la roda de premsa del dia anterior al partit contra l'Sporting de Gijón, Zidane també ho ha negat. La versió oficial és que Bettoni ocupa el lloc d'ajudant de l'entrenador. De fet, el club mai l'ha inscrit com a segon. Les imatges, tant del suposat ajudant a la banqueta durant els partits com als entrenaments donant instruccions als jugadors i a altres auxiliars tècnics, semblen desmentir aquesta versió.

A la roda de premsa Zidane també ha carregat contra la sanció de la FIFA al Reial Madrid per irregularitats en els fitxatges de jugadors menors d'edat. El fet que entre els casos inclosos a l'expedient del màxim organisme del futbol mundial hi apareguin dos fills del francès han portat el tècnic blanc a dir que "és absurd perquè porto tota la meva vida aquí amb la família i els meus fills".

Zinédine Zidane ha afirmat que "m'emprenya una mica que es parli dels meus fills, perquè és absurd. Estic tranquil. No té sentit i no puc dir res més. No són només els meus fills, hi ha més jugadors".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut