Fórmula 1

Les escuderies de F1 ja són a Hungaroring, un circuit que porta bons records a Alonso, De la Rosa i Alguersuari

A Hongria ja ha arribat el circ de la Fórmula 1, sense que s'hagi apagat encara el foc de la polèmica, per les ordres d'equip que van facilitar la victòria d'Alonso en l'últim Gran Premi d'Alemanya, disputat al circuit de Hockenheim. L'asturià està molt tranquil, i vol seguir retallant diferències respecte al líder en el traçat on, ara fa set anys, va aconseguir el seu primer triomf en la Fórmula 1. Traçat també especial justament per a De la Rosa, segon aquí el 2006, i per a Alguersuari, que va debutar a la F1 ara fa un any en aquest circuit.

Actualitzat
Els cuiners de Ferrari eren aquest dijous al matí tan o més esperats que els pilots al "paddock" de l'Hungaroring. Alonso fa avui 29 anys i hi havia la sospita que l'escuderia italiana li havia preparat un gran pastís. Alonso arriba al seu circuit talismà: aquí va aconseguir, l'any 2003, la seva primera victòria a la Fórmula 1. El dia del seu aniversari és un bon moment per fer balanç dels deu anys que ja practica aquest esport. Però a Ferrari no és moment per a gaires festes. La polèmica de les ordres d'equip a Alemanya continua ben viva i al "paddock" tothom hi diu la seva.

Massa torna a Hungaroring

L'any passat un dels protagonistes d'aquest Gran Premi va ser Felipe Massa. El brasiler també va ser aquí el centre d'atenció. Dissabte va protagonitzar un espectacular accident que va fer tenir l'ai al cor a tothom unes quantes hores.

Una molla de gairebé un quilo va impactar a més de dos-cents cinquanta quilòmetres per hora al casc de Felipe Massa en els entrenaments oficials del GP d'Hongria. El brasiler, que va perdre el coneixement, va impactar contra les tanques de protecció. Després d'uns quants dies en un hospital de Budapest, Massa es va acabar de recuperar al seu país. Al cap de 83 dies reapareixia al GP del Brasil, això sí, sense poder pujar al monoplaça. Un any després, Massa torna a l'escenari dels fets.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut