Actualitat blanc-i-blava

Les errades defensives fan que l'Espanyol pateixi el pitjor moment de la temporada

La plantilla de l'Espanyol s'ha entrenat aquest matí a les instal·lacions de Sant Adrià amb el regust amarg de la derrota d'ahir contra el Sevilla. El conjunt periquito està posant en perill la gran primera volta que ha fet a la Lliga i ha passat de pensar a consolidar una plaça de Champions a patir per no sortir de la zona europea. La baixa de jugadors importants com Raúl Tamudo i les badades defensives estan condemnant l'equip que entrena Ernesto Valverde, que només ha sumat tres punts dels últims divuit possibles.

Actualitzat
Iván de la Peña no ha participat a la sessió d'entrenament per culpa d'un fort cop a la cresta ilíaca dreta durant el partit disputat ahir davant el Sevilla. El càntabre, que no podrà jugar diumenge que ve contra el Deportivo per sanció, s'ha exercitat en solitari, tot i que s'espera que al llarg de la setmana pugui incorporar-se a la dinàmica del grup.

Un altre que segueix al marge és Marc Torrejón, a qui una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama dreta el va obligar a perdre's el primer partit de Lliga aquesta temporada. Tot i això, l'evolució del central és bona i s'espera que estigui en condicions de jugar diumenge. La bona notícia per al tècnic Ernesto Valverde és la recuperació del lateral esquerre David García, que havia passat dues setmanes de baixa per una lesió muscular a la cama esquerra. Després de l'entrenament d'avui, la plantilla tindrà dos dies de festa.


Luis García admet que s'ha de millorar en defensa

Luis García s'ha mostrat una mica crític amb el sistema defensiu de l'equip en els últims partits i ha instat els seus companys a corregir els errors en aquesta faceta del joc. "Les coses no estan sortint com volíem, sobretot per aquesta fragilitat defensiva que ens està fent anar a remolc. En l'únic partit de la segona volta en què hem mantingut la porteria a zero, hem guanyat. És una qüestió més defensiva que ofensiva, perquè a dalt sí que tenim mecanismes per marcar", ha afirmat el davanter.

L'asturià no ha carregat les tintes contra cap company i fins i tot ha defensat Clemente Rodríguez, molt criticat ahir davant el Sevilla per la seva actuació."L'important és l'equip i Clemente tindrà el nostre suport en tot moment. El conjunt és el que fa fort l'Espanyol", ha indicat el golejador blanc-i-blau.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut