Eurolliga

Les errades condemnen el Barça Lassa a una derrota a la pista del Panathinaikos (71-65)

Els blaugranes, que han perdut 21 pilotes, han encaixat la setena desfeta consecutiva a domicili contra l'equip de Xavi Pascual

David CarballoActualitzat

Continua la mala dinàmica del Barça Lassa fora de casa en l'Eurolliga. Els blaugranes han encaixat la setena derrota consecutiva lluny del Palau a la pista del Panathinaikos, que ara dirigeix Xavi Pascual, extècnic blaugrana, i s'han complicat encara més l'accés als quarts de final. La desfeta a Atenes per 71 a 65, l'onzena en 19 jornades, deixa molt tocat el nou projecte de Giorgos Bartzokas.

Els blaugranes, molt erràtics durant tot el duel, no han aconseguit dominar el partit en cap moment i sempre han anat a remolc en el marcador. Les nombroses errades i les 21 pèrdues de pilota han condemnat un Barça que ha desaprofitat una ocasió de sumar una victòria bàsica contra un rival directe.

Al descans, el Panathinaikos dominava per 36 a 29 i ha castigat un Barça a base de triples i on només l'encert de Doellman s'ha salvat del desgavell general. En la represa, un Tyrese Rice més actiu ha liderat una tímida reacció blaugrana que no ha tingut continuïtat.

En els moments decisius, als jugadors del Barça els han tornat a fer figa les cames i la responsabilitat davant un Panathinaikos més ferm i que ha acabat imposant-se aprofitant els nombrosos regals del seu rival. Boroussis, amb 14 punts i 11 rebots, ha acabat sent el botxí d'un Barça que si no canvia aquesta tendència tindrà pràcticament impossible entrar entre els vuit millors equips d'Europa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut