Estelades al Camp Nou
El Tribunal Superior de Madrid obliga la justícia espanyola a pronunciar-se sobre si va ser legal exhibir estelades a la final de la Copa del Rei del 2016
Barça

Les entitats sobiranistes repartiran 30.000 estelades als voltants del Camp Nou abans del clàssic

L'objectiu és omplir el Camp Nou d'estelades onejant en els minuts 17:14 de la primera i de la segona part

Actualitzat

Un cop més, les estelades tindran presència en un gran esdeveniment amb impacte internacional de gran magnitud, com és el Barça-Reial Madrid d'aquest dissabte, i és que les entitats de la societat civil de caire sobiranista -Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i l'associació Drets- repartiran 30.000 estelades als voltants del Camp Nou abans que els aficionats entrin a l'estadi.

Un dels objectius d'aquesta acció és que els minuts 17:14 de la primera i de la segona part les graderies del camp del Barça s'omplin de banderes independentistes de Catalunya.

Més d'un centenar de voluntaris s'encarregaran de distribuir les estelades en set punts ubicats en diferents accessos del Camp Nou a partir de les 15:00, una hora i un quart abans del xiulet inicial del clàssic de Lliga.

Tota la informació al voltant del clàssic la trobareu a la web de l'Esport3: https://www.ccma.cat/esport3/barca-madrid/especial/2710/

Anar al contingut