Andrea Iannone
Andrea Iannone, el més ràpid en el primer entrenament a Holanda (Reuters)
Motor

Les Ducati de Iannone i Dovizioso són les MotoGP més ràpides en el primer entrenament a Assen

Els dos pilots italians han sabut aprofitar l'estat canviant de la pista després d'una pluja lleugera al GP d'Holanda

Actualitzat

Andrea Iannone ha aprofitat les condicions de la pista, que ha anat passant de moll a sec després d'una tímida pluja, per marcar el ritme en la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Holanda de MotoGP al circuit d'Assen.

Iannone ha rodat en 1:34,349, una mica menys de dos segons per sota del millor temps de la categoria, que ostenta des de l'any passat el seu compatriota Valentino Rossi (1:32,627).

El seu company a l'equip, Andrea Dovizioso, ha acabat segon a poc més de dues dècimes, la qual cosa fa de les Ducati oficials les motos més ràpides, amb 310 km/h de velocitat punta, en aquest inici del cap de setmana.

La tercera posició ha estat per a Pol Espargaró, amb el britànic Scott Redding. Jorge Lorenzo ha acabat en la sisena, al davant de Rossi, i Marc Márquez ha quedat endarrerit a l'onzè lloc, i Dani Pedrosa, al tretzè.

Canet, tercer en Moto3

Enea Bastianini ha fet el millor temps (1:45,331) en la categoria petita. La sessió ha estat marcada per la pluja, que ha aparegut als quinze minuts i ha provocat que els registres de tots els pilots fossin més lents del que solen ser a Assen. Molts no ha completat més de set voltes.

Niccolò Antonelli ha ocupat la segona posició i Aron Canet, la tercera, tot i que ha tingut una caiguda que ha malmès lleugerament la seva Honda. En el cinquè lloc s'ha situat Joan Mir.

Nakagami sorprèn Zarco

Takaaki Nakagami ha estat el més ràpid en Motot2, superant en última instància Johann Zarco, que havia dominat gairebé tota la sessió. Amb 1:38,375, el japonès a millorat per molt poc el campió francès i Lorenzo Baldasarri per 7 i 64 mil·lèsimes de segon, respectivament. Àlex Rins s'ha hagut de conformar amb el quart lloc, a mig segon.

Anar al contingut