Barça

L'erupció del volcà islandès Grímsvötn podria alterar el pla de viatge del Barça a Londres

Dijous podria arribar a Anglaterra el núvol de cendra del volcà islandès Grímsvötn, que a hores d'ara llança milers de tones d'aquest element a l'atmosfera. Aquesta circumstància podria fer variar els plans de viatge del Barça i la seva afició a les illes britàniques. Per això els responsables de la logística blaugrana ja estudien un pla alternatiu. L'expedició podria combinar autocar i tren per arribar a París i, des d'allà, travessar el canal de la Mànega. El viatge podria durar unes deu hores. L'any passat, a les semifinals de la Champions contra l'Inter, el Barça en va trigar dotze per arribar a Milà.

Actualitzat
El Barcelona està pendent de l'evolució del núvol provocat per l'erupció del volcà islandès Grímsvötn per si ha de variar la logística amb vistes al desplaçament a Londres, on dissabte que ve jugarà la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United. Després de l'experiència de fa un any, quan l'expedició blaugrana va haver de viatjar per carretera a Milà per jugar les semifinals de la Champions contra l'Inter a causa de l'erupció d'un altre volcà islandès, l'Eyjafjalla, que va paralitzar durant setmanes el trànsit aeri a Europa, el club català n'estudia ara diferents alternatives.

Un portaveu blaugrana ha informat que el club està analitzant la situació. "Estem pendents de les diferents informacions, a veure què passa", ha explicat. L'erupció del Grímsvötn podria fer variar els plans de l'expedició barcelonista i dels més de 20.000 aficionats que viatjaran a la capital londinenca, ja que segons les diferents previsions les cendres del volcà arribarien a Escòcia demà, dimarts, i entre dijous i divendres a la resta del Regne Unit, França i Espanya.

El club es planteja la possibilitat de viatjar per carretera a Londres, en cas que les condicions meteorològiques empitjorin i no es pugui viatjar per via aèria.

En l'actualitat, el Barça té previst viatjar a Londres en avió, un vol que sortiria des de la capital catalana dijous a les 16 hores. L'expedició blaugrana viatjaria per carretera fins a Pas-de-Calais (uns 1.500 quilòmetres) i després creuaria el canal de la Mànega en el tren Eurostar. Una altra possibilitat és que l'equip viatgi per carretera fins a París i des d'allà prengui l'Eurostar fins a la capital anglesa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut