Futbol

L'Ertzaintza identifica el violent del Betis autor d'una agressió gràcies a la difusió de les imatges a les xarxes socials

Les imatges de l'agressió s'han viralitzat a les xarxes. Gràcies al vídeo, l'Ertzaintza n'ha identificat els responsables.

Actualitzat

L'Ertzainza ha identificat l'aficionat del Betis que dimecres va agredir a un home a la Plaça Nova de Bilbao. L'agressió es va produir a les 12:5 del migdia, a la terrassa d'un cafe. L'acció té 4 protagonistes, la víctima i un petit grup d'aficionats del Betis. Un és l'agressor, un altre grava les imatges i la resta li riuen la gràcia. Ha estat aquesta gravació, penjada a les xarxes socials, la que ha permès la policia identificar al violent.

La policia basca també ha contactat amb la víctima dels fets. Davant la seva intenció de no presentar denúncia, les forces de seguretat han donat el cas per tancat ja que per aquesta mena d'agressions no es realitzen detencions. El Betis ha condemnat aquest atac d'un dels seus seguidors, assegurant que "de cap manera representa a l'afició verd-i-blanca".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut