Ghirmay Ghebreslassie ha guanyat la Marató de Nova York (EFE)
Atletisme

L'eritreu Ghebreslassie i la keniana Mary Keitany s'imposen a la mítica Marató de Nova York

Prop de 50.000 persones han recorregut els carrers de Nova York per disputar una de les maratons més emblemàtiques

Actualitzat

Ghirmay Ghebreslassie ha estat el guanyador de l'emblemàtica Marató de Nova York amb una marca molt destacada, 2h 07' 51". Amb només 20 anys, l'eritreu segueix sumant victòries destacades en el seu palmarès, després de proclamar-se campió del món a Pequín 2015 i fer un lloable quart lloc en els Jocs de Rio de Janeiro. La segona posició ha estat per al kenià Lucas Rotich  (2h 08' 53") i la tercera, per al nord-americà Abdirahmam (2h 11' 23").

En la categoria femenina, la victòria ha estat per a la keniana Mary Keitany, i ja en suma tres de consecutives a la Marató de Nova York. Aquest any ha aturat el cronòmetre a les 2h 24' 26". La segona atleta a creuar la meta ha estat la també keniana Sally Kipyego (2h 28' 01") i la tercera ha estat la nord-americana Molly Huddle (2h 28' 13").

Gairebé 50.000 persones han disputat la mítica prova atlètica pels carrers de la icònica ciutat de Nova York, entre les quals hi havia l'exdavanter del Reial Madrid Raúl González, que ha completat els 42 quilòmetres 195 metres en prop de 3 hores i 30 minuts.

Anar al contingut