Fórmula 1

L'equip HRT, de Pedro Martínez de la Rosa, no disputarà el pròxim Mundial de Fórmula 1

L'equip HRT, del català Pedro Martínez de la Rosa, no disputarà el pròxim Mundial de Fórmula 1. La Federació Internacional d'Automobilisme no l'ha inclòs en la llista provisional.

Actualitzat
L'equip HRT, del català Pedro Martínez de la Rosa, no disputarà el pròxim Mundial de Fórmula 1. La Federació Internacional d'Automobilisme no l'ha inclòs en la llista provisional. La llista oficial té 22 cotxes, la meitat encara sense pilot assignat.

El fons Thesan Capital SL, actual propietari de l'escuderia HRT F1 Team, va confirmar fa uns dies que posava l'equip a la venda i que estava mantenint converses amb diversos grups interessats a comprar-lo. Sembla que finalment no han trobat cap comprador que en garenteixi la continuïtat i els problemes financers sentencien l'equip espanyol, que aquest any ha tingut De la Rosa com a pilot oficial. L'absència podria posar el punt final al projecte d'HRT.

De la Rosa s'haurà de buscar equip

El català Toni Cucarella, director tècnic de l'escuderia HRT, ha explicat aquesta tarda en una entrevista al programa Tot Gira de Catalunya Ràdio que el pilot Pedro Martinez de la Rosa s'haurà de buscar equip si vol tenir volant per la temporada que ve.
Anar al contingut