Fórmula 1

L'equip Honda de Fórmula 1, el primer d'estrenar la nova xicana del Circuit de Catalunya

L'equip Honda de Fórmula 1 ha estat el primer d'estrenar la nova xicana del Circuit de Catalunya, un revolt que ha fet baixar la velocitat en aquest punt fins als 120 quilòmetres per hora, mentre que abans s'hi superaven àmpliament els 200. La xicana ha millorat la seguretat del circuit per als pilots de Fórmula 1. Ha alentit la zona prèvia a la recta de meta, la part final del circuit, que estava ocupada per dos revolts molt ràpids.

Actualitzat

Avui, el brasiler Rubens Barrichello i el britànic Jenson Button han passat per aquesta nova xicana. Una xicana que només faran servir els monoplaces de Fórmula 1, ja que els pilots del Mundial de motos rodaran pel traçat original.

Presentació de l'RA107

L'escuderia japonesa ha presentat al Circuit de Catalunya l'RA107, el seu nou monoplaça per al Campionat del Món, que començarà el 18 de març a Austràlia. El cotxe és, de moment, totalment negre fins que s'anunciï el patrocinador de l'equip.

L'RA107 és el resultat de deu mesos de feina i fruit de l'evolució del model de l'any passat, que va funcionar força bé en la segona part de la temporada. Cal recordar que Jenson Button va aconseguir la seva primera victòria com a pilot de Fórmula 1 en el GP d'Hongria.

Anar al contingut