Natació

L'equip espanyol de sincronitzada surt cap a Rússia per participar al Mundial de natació de Kazan

Dotze de les catorze nedadores són catalanes, i les grans novetats són el retorn de Gemma Mengual i el debut de Pau Ribes, la seva parella en el duo mixt

Actualitzat
La setmana que ve comença el Mundial de natació a Kazan. Les primeres de debutar, justament dissabte, seran les nedadores de sincronitzada, que avui mateix surten cap a Rússia. Dotze de les catorze nedadores són catalanes, i les grans novetats són el retorn de Gemma Mengual i el debut de Pau Ribes, la seva parella en el duo mixt. I és que a Kazan s'estrenarà oficialment, a nivell internacional, aquesta modalitat.

Ona Carbonell no nedarà les proves d'equip, perquè se centrarà en les rutines de solo i duo. Serà difícil repetir les set medalles del Mundial de Barcelona 2013. Cinc de les vuit coreografies que presenta la selecció espanyola són noves, i n'hi ha una, el solo tècnic, que encara no s'ha presentat en públic. L'equip vol mantenir el factor sorpresa fins a l'hora de competir tot i que l'entrenadora de l'equip, Esther Jaumà, reconeix que l'objectiu realista és lluitar per la tercera posició del podi.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut