Natació sincronitzada

L'equip espanyol de natació sincronitzada aconsegueix la tercera medalla al Mundial de Melbourne

L'equip liderat per la catalana Gemma Mengual ha acabat en tercer lloc en la prova tècnica per equips, darrere de Rússia i el Japó. Les nedadores no han acabat gaire satisfetes de la seva actuació, tot i que han rebut 97,167 punts. L'or ha anat a parar una altra vegada a les sirenes russes, que amb vuit puntuacions de 9,9 i dos de 10 han arribat als 99 punts. Les japoneses, amb un exercici gairebé perfecte, han superat les espanyoles amb 97,833 punts i han aconseguit la plata.

Actualitzat

Les deixebles d'Anna Tarrés, tot i no realitzar un exercici perfecte, n'han tingut prou per imposar-se aquesta vegada als Estats Units i pujar una vegada més al podi. És la tercera medalla per a la delegació espanyola i també la tercera per a Gemma Mengual, amb cinc companyes del seu equip, el Kallipolis de Barcelona: les catalanes Ona Carbonell, Andrea i Tina Fuentes, Gisela Morón i Irina Rodríguez.

La nedadora catalana podria tornar a pujar al podi divendres, després que també avui s'ha classificat amb Paola Tirados per a la final de duo lliure amb la segona millor nota. Aquesta és la 27a medalla en el currículum de Mengual, repartides així: 10 en els mundials, 13 en els europeus i 4 en la copa del món.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut