L'equip de la japonesa Homare Sawa, Pilota d'Or, empata contra el Barça femení al Mini (1-1)

Al Camp Nou, estem acostumats a veure el millor jugador del món, Leo Messi, i aquest dijous, al Miniestadi, s'hi ha pogut veure la versió femenina. O sigui, la japonesa Homare Sawa, escollida Pilota d'Or del 2011. El seu equip, l'INAK Kobe, és aquests dies de "stage" a Barcelona, i ha disputat un amistós amb el Barça femení que ha acabat amb empat: 1-1. Les japoneses s'han avançat mitjançant Minamyama, en el minut 15. Però, just abans del descans, Olga ha empatat per a les catalanes. Els diners recaptats amb aquest amistós es destinaran als afectats pel tsunami i el terratrèmol que va sacsejar el Japó l'any passat.

La considerada millor jugadora del món, Homare Sawa, no ha lluït gaire, ja que ha jugat en una posició força endarrerida. En el minut 15 de joc, el Kobe s'ha avançat gràcies a una acció de múrria de Minamyama, que ha controlat una pilota amb la mà i posteriorment ha superat la porteria defensada per Sarasola. L'àrbitre no ho ha vist a pesar que la mà de Minamyama ha estat clara.

Sandro Rosell a la llotja

El president blaugrana, Sandro Rosell, ha arribat quan el partit estava a punt d'arribar al descans i a temps per veure des de la llotja l'empat de l'equip blaugrana després d'una errada defensiva que ha sabut aprofitar a boca de canó Olga Garcia.

La segona meitat ha començat amb una renovació total de l'equip blaugrana, però, tot i així, les teòriques suplents han donat més mobilitat al joc d'atac. No obstant, no ha arribat cap gol més, a pesar que Ji Soyum ha enviat una pilota a la base del pal en el minut 71.

Posteriorment, Kawasumi ha fet lluir Laura Ramos, que ha sabut aguantar molt bé la posició davant del xut de la japonesa. I ja a les acaballes del partit, el Barça hauria pogut fer el 2 a 1, però el xut a trencar de Marta Corredera l'ha tret en última instància Tanaka al més pur estil Puyol.