Fernando Alonso, celebrant un triomf que queda en suspens (EFE)
Motor

L'equip de Fernando Alonso, desposseït de la victòria a Silverstone

Els dos equips Toyota, que havien acabat primer i segon, han estat desqualificats de les 6 Hores de Silverstone per irregularitats tècniques

Actualitzat

L'equip Toyota Gazoo Racing, format per Fernando Alonso, Sébastien Buemi i Kazuki Nakajima, va ser el que va fer més quilòmetres a les 6 Hores de Silverstone, però la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA), després d'atorgar-los inicialment la victòria, els ha desqualificat al cap d'unes hores.

Els comissaris de la cursa han apreciat una irregularitat tècnica, tant en el cotxe classificat primer com en l'altre Toyota, pilotat per Mike Conway, Kamui Kobayashi i José María "Pechito" López, i que ha quedat segon. En concret, el fons dels cotxes superava el màxim de flexió permesa en 9 i 6 mil·límetres respectivament.

L'equip Gazoo Racing ha atribuït aquesta irregularitat al desgast de la cursa i estudia presentar al·legacions. A l'espera de la resolució final, la victòria és ara per a l'equip Rebellion Racing, pilotat per Gustavo Menezes, Thomas Beche i Thomas Laurent.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut