Messi i Ronaldo lluiten per una pilota en el clàssic del 3 de desembre passat (EFE)
Messi i Ronaldo lluiten per una pilota en el clàssic del 3 de desembre passat (EFE)
Futbol

L'Equador subhasta samarretes amb la firma de Messi i Ronaldo per finançar obres socials

El govern de l'Equador ha obert una subhasta de productes que van ser regalats al seu president i que ara liciten per recaptar fons

Actualitzat

El govern de l'Equador ha obert una subhasta que inclou samarretes de futbol firmades per Leo Messi i Cristiano Ronaldo, entre altres, per finançar obres socials al país. La licitació inclou tot un seguit de productes que, al seu dia, es van regalar al president equatorià Rafael Correa en els seus viatges internacionals i que ara s'ofereixen al públic per ajudar el propi país. Segons el mateix Correa, s'ha emprès la iniciativa perquè tots aquests regals que va rebre pertanyen "a tot el poble equatorià".

Es tracta de la cinquena subhasta d'aquestes característiques que organitza l'executiu del país i, tal com ha detallat la subsecretària general de la Presidència, Glenda Soto, va començar el 14 de gener i s'allargarà fins al 2 de febrer. La licitació és oberta i qui hi estigui interessat pot fer les seves ofertes a www.subastasparaelpueblo.com, on es pot trobar tota la informació dels productes, amb fotografies incloses.

Entre tot el material destaquen una samarreta del Barça firmada per Messi, Andrés Iniesta i Luis Suárez; una del Reial Madrid amb la rúbrica de Cristiano Ronaldo; una de la selecció d'Alemanya amb l'autografia de diversos internacionals; una del club mexicà Pumas amb la firma de jugadors mexicans; dues samarretes del Swansea City amb la rúbrica de l'equatorià Jefferson Montero; i una altra del South China Football Team amb l'autografia del porter nacional Cristian Mora.

Per fer-se'n una idea de la recaptació, la preu de sortida de la samarreta de Ronaldo era de 750 euros, però el valor va pujar ràpidament fins als 1.200 euros, ha indicat Soto. Però els col·leccionistes poden fer ofertes per altres productes que es van regalar a Correa com rellotges o altres joies amb valors de més de 300.000 euros.

Anar al contingut