El fals compte de Twitter de Leo Messi
El fals compte de Twitter de Leo Messi
Barça

Leo Messi, víctima d'una suplantació d'identitat a Twitter

Un fals Messi a la xarxa social Twitter ha estat protagonista aquesta matinada d'un sobtat reclam de seguidors

Actualitzat

Aquesta diumenge a la matinada ha aparegut a les xarxes socials un compte de Twitter verificat que tenia un propietari mundialment conegut, Leo Messi: @10leomessiOK. El crac argentí havia estat fins aleshores usuari de Facebook i Instagram, però no de Twitter.

L'aparició d'aquest pressumpte compte oficial a la xarxa social ha captat 60.000 seguidors en poques hores. A la seva portada es presentava com a oficial, situava l'usuari a Barcelona, i com a pàgina web de referència remetia a l'oficial de l'estrella del futbol. Però els comentaris del mur han deixat ràpidament en evidència que es tractava d'un compte fals. 

En el moment que s'ha confirmat que algú havia robat la identitat a Leo Messi per guanyar seguidors, el propietari del perfil ha canviat el seu nom d'usuari per @ChisteyFrasesOK. Tot i haver perdut seguidors, encara en conserva poc més de 31.000. Ha modificat les dades de la seva pàgina de presentació, però s'ha oblidat de desvincular la pàgina oficial de Messi com a web de referència.

 

Anar al contingut