Leo Messi es queixa d'una entrada durant l'Athletic-Barça (Reuters)
Futbol

Leo Messi viatja a l'Argentina, tot i arrossegar molèsties del partit amb l'Athletic

El davanter argentí ha passat per la ciutat esportiva del Barça per sotmetre's a proves mèdiques, que han descartat cap lesió de consideració

Actualitzat

Leo Messi ha anat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona per ser sotmès a una revisió mèdica. El davanter argentí del Barça s'ha llevat amb molèsties l'endemà del partit davant l'Athletic però les proves mèdiques no han revelat més que un cop fort a l'adductor esquerre. Messi viatja cap a Buenos Aires per posar-se a disposició d'Edgardo Bauza, el nou seleccionador argentí. L'informe que porta el crac del Barça sota el braç recomana que faci treballs de recuperació i que eviti jugar cap dels dos partits oficials previstos als que va convocat.

Messi continuarà d'aquesta manera jugant amb la selecció argentina tot i que havia anunciat la seva renúncia poc després de perdre la final de la Copa Amèrica del Centenari davant Xile, el mes de juny passat.

L'Argentina rep l'Uruguai aquest dijous, i el 6 de setembre visita Veneçuela en partits de classificació per al Mundial del 2018.

Els que no estan en condicions de jugar amb l'"albiceleste" són Sergio Agüero (Manchester City), que pateix una lesió muscular al bessó de la cama esquerra, i Javier Pastore (PSG) amb un petit trencament muscular a la cama dreta.  

 

Anar al contingut