Leo Messi celebra el segon gol que va marcar davant del València (Reuters)
Barça

Leo Messi va marcar el seu doblet número 100 davant del València i ja porta 41 gols aquesta temporada

L'argentí continua sumant registres rècord i ja ha marcat quaranta gols, com a mínim, en les darreres vuit temporades

Actualitzat

100 doblets, 32 hat-tricks, 4 partits amb 4 gols i un on en va fer 5, aquests són els números de Leo Messi. L'argentí es va estrenar anotant dues dianes en un mateix partit davant del Mallorca el gener del 2006. Des de llavors, fins aquest diumenge davant del València, el '10' del Barça ja suma 137 partits marcant més d'un gol.

Sense anar més lluny, aquest any porta 25 gols a la Lliga en els 25 partits que ha jugat, qualsevol futbolista ja signaria una estadística d'un gol per partit. Leo Messi, a més, encapçala la classificació de la Bota d'Or, seguit per l'holandès de l'Sporting de Portugal Das Bost, que n'ha marcat un menys, i Aubameyang, del Borussia Dortmund, amb dos menys.

Sumant totes les competicions, aquesta temporada 2016-17, el davanter de Rosario ja ha marcat 41 gols, una xifra espectacular que manté la tònica dels darrers 8 anys, en què ha anotat un mínim de 40 gols. Messi, a més, encara disposa de dos mesos de competició per superar-se a si mateix i fer encara més gran la seva llegenda.

Aquests són els seus doblets més destacables:

EL PRIMER
29 gener 2006 / Mallorca, 0 - Barcelona, 3
Messi tenia tot just 18 anys i jugava el seu primer desplaçament en partit de Lliga en el primer equip. Va entrar en el minut 73 i en el 75 ja havia marcat. Aquella temporada va acabar amb doblet: Lliga i Champions.

EL MÉS RECORDAT
18 abril 2007 / Barcelona, 5 - Getafe, 2
El gol maradonià de Messi que va fer la volta al món va obrir una golejada que semblava classificar el Barça per a la final de Copa. Messi hi va afegir un altre gol amb una finalització espectacular. Però un Barça autocomplaent va acabar eliminat a la tornada.

EL MÉS DECISIU
27 abril 2011 / Reial Madrid, 0 - Barcelona, 2
A la sala de premsa del Bernabéu, Pep Guardiola va qualificar Mourinho com "el puto amo", però a la gespa Messi va recollir la qualificació. El doblet va conduir el Barça a la final de Wembley, que guanyaria contra el Manchester United.

EL MÉS ESPECTACULAR
6 maig 2015 / Barcelona, 3 - Bayern de Munic, 0
Una altra semifinal d'anada de la Champions amb Pep Guardiola a la banqueta, però en aquest cas al Camp Nou i amb el de Santpedor dirigint el Bayern. Messi, després d'obrir la llauna, va esparracar la cintura de Boateng. Inoblidable.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut