Barça

Leo Messi va aterrar a Barcelona ara fa 12 anys

El 17 de setembre del 2000, un nen menut i hàbil que amb només 10 anys era capaç de fer genialitats amb una pilota als peus trepitjava per primer cop Barcelona, acompanyat del seu pare. Era Leo Messi, tenia 13 anys i un talent i una il·lusió extraordinaris que van deixar bocabadats els responsables del futbol base del Barça en la prova que li van fer.

Actualitzat
El 17 de setembre del 2000, un nen menut i hàbil que amb només 10 anys era capaç de fer genialitats amb una pilota als peus, trepitjava per primer cop Barcelona, acompanyat del seu pare. Tenia 13 anys i un talent i una il·lusió extraordinaris que van deixar bocabadats els responsables del futbol base del Barça en la prova que li van fer. De seguida va signar un contracte amb el club blaugrana i va començar a cremar etapes a una velocitat de vertigen.

No podem dir que no estiguéssim advertits, però ningú imaginava que aquest nom es convertiria en el del millor jugador de la història del Barça en tan poc temps. Després d'enlluernar tothom en tots els equips del futbol base, va debutar amb el primer equip el 2004, amb 17 anys.
 
Un any més tard, es va presentar en societat al Camp Nou, en un Gamper contra la Juventus, i a partir d'aquell dia va començar una carrera meteòrica que l'ha portat a batre tots els rècords individuals i col·lectius possibles. No només al Barça, sinó també en el futbol mundial.

Amb només 25 anys, molts ja el situen a l'Olimp dels millors de la història del futbol, a l'alçada de Di Stefano, Pelé, Cruyff i Maradona. Només li falta un Mundial per arrodonir un palmarès de somni. 3 Pilotes d'Or guanyades de forma consecutiva, la Bota d'Or i l'Or Olímpic amb l'Argentina s'afegeixen als 19 títols guanyats amb el Barça, entre els quals hi ha 5 Lligues i 3 Champions.

La temporada passada va superar César com a màxim golejador de la història del Barça, i ja en suma 261. Els dos últims, dissabte, contra el Getafe, li van servir, a més, per batre el seu rècord personal de gols en un any natural, amb 61. I això que som al setembre.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut