Barça

Leo Messi rep el trofeu Pichichi com a màxim golejador de la Lliga la temporada passada

El crac argentí del Barça, que va marcar 37 gols en 34 partits disputats, ha recollit el guardó en una gala organitzada pel diari "Marca" que s'ha celebrat al MACBA de Barcelona

Actualitzat

Leo Messi ha rebut aquest dilluns al migdia el trofeu Pichichi que l'acredita com a màxim golejador de la lliga espanyola la temporada passada. El crac argentí del Barça, que va marcar 37 gols en 34 partits disputats, ha recollit el guardó en una gala organitzada pel diari "Marca" que s'ha celebrat al Museu MACBA de Barcelona i ha valorat la importància d'una victòria en el clàssic d'aquest dissabte contra el Reial Madrid al Bernabéu.

"Seria important guanyar pel que significa, sempre és un partit especial, el Reial Madrid, el camp d'ells... Guanyant és un avantatge important. Si bé no són els segons, seria un avantatge. Quedaria molta lliga, però seria bonic poder acomiadar l'any amb una victòria i passar el Nadal feliços."

Messi, que ha guanyat el "pichichi" per quarta vegada a la seva carrera, també ha estat distingit amb el Trofeu Alfredo Di Stéfano com a millor jugador de la lliga espanyola, un guardó que ha conquerit per cinquena vegada des de la seva creació.

Iniesta: "Parlar de lligues sentenciades al desembre és molt difícil"

En aquesta mateixa gala, un altre jugador del FC Barcelona, Andrés Iniesta, que ha rebut el Premi Marca al jugador més destacat de la selecció espanyola, ha admès que parlar de sentenciar el títol de lliga al mes de desembre és molt complicat tot i que en cas de victòria al Bernabéu deixarien el Reial Madrid a 14 punts a la classificació

"Sincerament no crec que puguem donar-la per sentenciada. Parlar de Lligues sentenciades al desembre és molt difícil. Encara que sí és cert que, per a nosaltres, guanyar allà seria fer un pas més. Encara falta un món i hem de seguir en aquesta línia."

ARXIVAT A:
El ClàssicMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut