Barça

Leo Messi renova amb el FC Barcelona fins al 2021

El FC Barcelona fa oficial la renovació de Messi per les properes quatre temporades. El nou contracte entre el crac argentí i el club blaugrana per ampliar la seva relació no es podrà signar fins que Messi no torni de la lluna de mel

Actualitzat

El FC Barcelona i Leo Messi han arribat a un acord per a la renovació del davanter argentí. El Barça ho ha comunicat de manera oficial aquest dimecres. L'argentí quedarà lligat al club com a mínim fins al 2021 després de renovar per les properes quatre temporades. És la vuitena renovació de Messi des que és jugador del Barça.

Segons les noves condicions pactades, la clàusula de rescissió de l'estrella del FC Barcelona pujaria fins als 300 milions d'euros. L'acord, però, no quedarà firmat fins que Messi torni del seu viatge de noces. L'argentí té previst tornar a Barcelona cap a l'11 de juliol.

Amb la renovació de Messi, el FC Barcelona s'assegura el trident fins al 2021, i és que tant Neymar com Luis Suárez tenen contracte vigent amb el club blaugrana fins llavors. 

Amb 30 anys, Leo Messi suma 13 temporades al primer equip, i amb la seva renovació, com a mínim arribarà a les 17. Fins ara el jugador argentí acumula 30 títols com a blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut