Barça

Leo Messi podria tornar a l'onze en l'espectacular duel de Copa contra el Sevilla

El primer regal la nit de Reis serà un duel espectacular de Copa, gairebé una final avançada, entre el Barça i el Sevilla. El partit es podrà seguir en directe per TV3 a partir de les 22.00. El calendari ha volgut que aquest sigui el primer dels tres partits que els culers jugaran contra els andalusos en menys de dues setmanes. Però aquest serà especial. Afició i equip volen treure's l'espina clavada de l'empat a l'estadi contra el Vila-real. Per aconseguir-ho, Pep Guardiola disposarà un onze que barrejarà titulars i suplents habituals. Però a qui tothom espera veure és Leo Messi, que disputarà aquest dimarts el seu primer partit del 2010.

Actualitzat
Després de la satisfacció que ha suposat mantenir el lideratge de la Lliga, el Barça ha de canviar el xip de competició per encarar la visita del Sevilla a la Copa. La plantilla blaugrana es va exercitar dilluns amb normalitat, només amb l'única absència d'Abidal, que va fer treball específic al gimnàs. La presència del francès davant el conjunt andalús, però, no perilla. Tampoc la presència de Leo Messi, que es va entrenar amb la certesa que serà titular contra el Sevilla. Un altre retorn serà el de Pinto, el porter de la Copa. La resta de l'alineació, una incògnita. L'equip de Pep Guardiola farà avui mateix al matí un últim entrenament abans de l'esperat duel contra un dels grans de la Lliga.

Les baixes del Sevilla

Guardiola ha descartat que l'eliminatòria es resolgui ja en el partit d'anada. Sap que el Sevilla arriba amb baixes importants però que l'equip té, segons el tècnic blaugrana, "la millor plantilla de la Lliga" i que l'onze que salti al Camp Nou serà molt competitiu. Però no es pot obviar que les baixes dels sevillistes són notables i que resten poder, sobretot, en atac. Kanouté i Zokora han marxat a la Copa d'Àfrica. Luis Fabiano està lesionat igual que el també brasiler Adriano. Fazio i Squillaci per lesió, i Sergio Sánchez, retirat temporalment per problemes cardíacs, tampoc saltaran a la gespa del coliseu blaugrana. Amb tot, Jiménez alinearà un onze competitiu però ple de suplents habituals.


Guardiola descarta fitxar al mercat d'hivern

Pep Guardiola ha assegurat, en la roda de premsa posterior a l'entrenament, que el Barça no fitxarà cap jugador al mercat d'hivern per cobrir les baixes de Keita i Touré, concentrats amb les seves seleccions per disputar la Copa d'Àfrica. El tècnic de Santpedor ha dit que confia plenament en el planter i que Jonathan dos Santos i Thiago Alcántara seran amb el primer equip tot el gener. "Els conec i sé que ho faran bé", ha comentat Guardiola.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut