Barça

Leo Messi parla per primera vegada sobre Ernesto Valverde en un acte promocional a la Xina

El davanter argentí ha afirmat no conèixer encara el nou entrenador del Barça

Actualitzat

Leo Messi, des de Pequín, ha fet les seves primeres declaracions respecte a qui serà el seu entrenador la temporada que ve, Ernesto Valverde. L'estrella del FC Barcelona ha dit: "No el conec personalment. El conec pels equips que ha entrenat, com darrerament l'Athletic Club de Bilbao." El davanter argentí ha explicat: "No conec la seva manera de treballar. Ens coneixerem quan ens toqui presentar-nos a tots. L'objectiu serà el mateix: intentar aconseguir el màxim nombre possible de títols."

Messi, que ha assistit a la Xina a l'acte de presentació d'un parc temàtic que durà el seu nom, ha lamentat no haver guanyat més títols aquest any: "Quan comença la temporada sempre diem que el nostre objectiu és guanyar-ho tot. Aquesta temporada ens hauria agradat aconseguir-ho, però no va poder ser perquè hi ha molts equips de molt nivell."

El davanter blaugrana ha valorat sobre la Copa del Rei: "També ens fa molt feliços perquè és un títol més. L'any vinent tornarem a lluitar per guanyar el màxim de títols possible".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut