Futbol

Leo Messi paga els sous endarrerits dels membres de seguretat de l'AFA

Segons el periodista argentí Juan Pablo Varsky, el davanter blaugrana va pagar de la seva butxaca els sous dels membres de seguretat de l'AFA, endarrerits des de feia gairebé mig any
Messi, celebrant el seu gol amb l'afició a San Juan de Mendoza (Reuters)

Messi, celebrant el seu gol amb l'afició a San Juan de Mendoza (Reuters)

La implicació del davanter blaugrana Leo Messi amb la selecció argentina va més enllà del protagonisme que té el futbolista sobre la gespa. Aquest divendres, el periodista argentí Juan Pablo Varsky ha revelat al seu programa de la ràdio argentina Metro 95.1, "No somos nadie", que Messi va decidir pagar als treballadors de seguretat de l'Associació del Futbol Argentí (AFA) els seus sous endarrerits des de feia gairebé mig any.

L'AFA no es troba, precisament, en un bon moment econòmic, i el jugador blaugrana va voler ajudar quan els treballadors van explicar-li la situació. Segons Varsky, "Messi era a la seva habitació abans del partit contra el Brasil quan dues persones van trucar a la porta". Eren membres de seguretat de l'AFA, que li van dir: "Fa cinc o sis mesos que no cobrem, la situació és complicada i tu ets el capità, ens coneixes i et demanem ajuda", tal com ha especificat sobre la conversa el periodista argentí.

Al programa de la ràdio argentina ha acabat explicant que, llavors, Messi va trucar al seu pare i va ser ell qui hauria resolt el conflicte amb els seus diners.