Barça

Leo Messi: "No podem estar un altre any sense una Champions"

El davanter blaugrana revela el seu malestar per la pèrdua de pes del Barça a la màxima competició europea

Actualitzat

Leo Messi va concedir una entrevista en exclusiva al diari "Mundo Deportivo", en la qual va abordar diferents aspectes de l'actualitat. El davanter blaugrana va parlar de la frustració que sent per no haver aconseguit resultats positius en les últimes edicions de la Lliga de Campions:  

"Intentarem que no torni a passar. Nosaltres som els primers interessats en trencar la barrera de quarts perquè no podem estar un altre any sense una Champions pel que significa aquest club."

Messi es va mostrar molt crític amb el paper que va fer l'equip especialment a Roma, on va caure 3-0 i va quedar eliminat:

"Ens vam confiar, ens vam adormir. La il·lusió d'ells de poder-ho aconseguir... veure que podien feia que ells anessin amunt i nosaltres, avall. Ens va costar moltíssim. Ens va emprenyar molt tornar a quedar eliminats a quarts després de fer un any boníssim, perquè si la repasses, hem perdut tres partits en tota la temporada. En dos no va passar res i aquest va ser clau per quedar eliminats de la Champions."

L'argentí admet que el Barça ha d'aspirar a tots els títols, però entén que la Champions és la gran prioritat. En la primera part de l'entrevista, Messi lloava les qualitats d'Antoine Griezmann, que pot ser company seu al Barça la pròxima temporada.

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut