Leo Messi celebrant el seu gol (EFE)

Leo Messi iguala el rècord del madridista Raúl de marcar contra 35 equips diferents de Primera Divisió

Tots dos davanters són els que han fet gols a més equips diferents de la Primera Divisió. Messi, a més, ha fet el primer gol de la seva carrera al Las Palmas, l'únic de la Lliga que encara se li resistia.

Amb el seu gol davant el Las Palmas Leo Messi ha igualat el rècord de l'històric davanter del Reial Madrid Raúl. Tots dos han fet gols a 35 equips diferents de la màxima categoria del futbol espanyol. El canari era l'únic equip actual de Primera Divisió que no havia rebut cap gol fins ara de Leo Messi. Aquest dissabte, en el minut 52 de partit, els visitants han vist com es trencava la seva estadística immaculada respecte el davanter argentí.

El cert és que Messi havia tingut fins ara poques oportunitats de fer un gol al Las Palmas. L'equip de les Illes Canàries va baixar a la segona Divisió la temporada 2001-02, quan el davanter argentí encara jugava a les categories inferiors del FC Barcelona, i no va tornar a Primera fins la temporada passada.

En el partit de la primera volta de la Lliga 2015-16, al Camp Nou, Messi va ser titular però va ser substituït als 10 minuts de joc després de lesionar-se el genoll. A la segona volta l'argentí si que va poder disputar els 90 minuts. Va donar l'assistència a Neymar pel gol de la victòria (1-2), però no va marcar.

Després d'aquesta fita, Raúl González ha reaccionat amb elegància. L'exmadridista ha felicitat el jugador del FC Barcelona via twitter.