Messi i Neymar es saluden abans del partit d'aquesta setmana entre les seves seleccions (EFE)
Messi i Neymar es saluden abans del partit d'aquesta setmana entre les seves seleccions (EFE)
Barça

Leo Messi i Neymar intercanvien el seu rendiment amb el FC Barcelona quan juguen amb les seves seleccions

Dos dels grans referents del Barça canvien totalment les seves prestacions amb els seus combinats nacionals. L'argentí s'esvaeix mentre el brasiler es converteix en un líder

Actualitzat

Leo Messi passa per un gran moment vestint la samarreta blaugrana: Ha arribat als 500 gols com a jugador del Barça, és el màxim golejador de la Lliga espanyola empatat amb Luis Suárez i ha fet vuit gols en els sis partits que ha disputat després de la lesió. Messi ve d'una setmana en què el seu paper transcendental al Barça s'ha tornat a revelar.

Això, en setmana de seleccions, ha tornat a propulsar els nervis al voltant d'una renovació que no arriba. Mentrestant, però, el de Rosario es veu incapaç de millorar la prestació de la seva selecció, que ara mateix està fora del Mundial. Per culpa de les lesions, Messi només ha pogut participar en quatre partits de qualificació amb l'"albiceleste", en els quals ha aportat dos gols, contra l'Uruguai i Bolívia. La tria tàctica del "Patón" Bauza, fracturant l'equip amb un mig del camp majoritàriament destructiu, no l'ajuda gens.

Amb Neymar, curiosament, es dóna la situació inversa. El brasiler, que ha jugat tots els minuts possibles amb el Barça des que va tornar dels Jocs Olímpics, fa quatre partits que no ha vist porta. L'últim gol va ser contra el Manchester City, a la Lliga de Campions, si bé és cert que en aquest període de sequera ha repartit dues assistències. Amb la "canarinha", en canvi, Neymar és el líder: contra l'Argentina, va celebrar el seu gol número 50, i va marcar la quarta vegada consecutiva que jugava amb la selecció.

La selecció del Brasil ha de viatjar dimecres al Perú, per jugar contra l'antepenúltim de la classificatòria. L'Argentina, fora dels llocs que donen accés al Mundial de Rússia del 2018, rep Colòmbia, que és tercera. Duels que, sobre el paper, poden allargar la paradoxa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut