Barça

Leo Messi i el seu pare, condemnats a 21 mesos de presó per frau fiscal

El judici als Messi acaba amb una sentència de culpabilitat i un pena de presó que no hauran de complir en ser menor de 2 anys. A més, Messi haurà de pagar una multa de més de 2 milions d'euros, i el pare, més d'un milió i mig

Actualitzat

L'Audiència de Barcelona considera que Leo Messi i el seu pare són culpables d'un delicte de frau fiscal i per això els condemna tots dos a una pena de 21 mesos de presó. Ara bé, en ser una pena menor de dos anys i no tenir antecedents penals, cap dels dos haurà de trepitjar cap centre penitenciari.

Es tracta d'una pena de set mesos per cada un dels anys, 2007, 2008 i 2009, que els Messi van defraudar a Hisenda en el corresponent exercici fiscal. I de poc ha servit que el crac del Barça declarés que ell "només juga a futbol" i que vivia completament aliè a la gestió dels seus honoraris, ni que Jorge Horacio Messi, el seu pare, assumís tota la responsabilitat ni que dipositessin al jutjat la quantitat defraudada. La sentència es pot recórrer al Tribunal Suprem.

El FC Barcelona expressa "tot el seu suport"

La reacció del club blaugrana no s'ha fet esperar i ha emès un comunicat on manifesta que, tenint en compte que "en haver regularitzat la seva situació amb hisenda, el jugador no té cap responsabilitat penal" com va expressar el Ministeri Fiscal en el judici. El FC Barcelona, a més, destaca que "farà costat a Messi i la seva família en totes les decisions que prenguin per defensar el seu honor". 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut