Futbol

Leo Messi i Carles Aleñà, entre els 10 candidats al millor gol de la temporada de la UEFA

A la llista de finalistes també figuren Saúl Ñíguez, Ricardinho, Higuaín, Xaqiri, Morata, Juan Cuadrado, Camille Abily i Marek Hamsik. El guanyador s'anunciarà el 25 d'agost.

Actualitzat

La vaselina de Leo Messi en la golejada del FC Barcelona davant l'AS Roma durant la fase de grups de la Champions i l'eslàlom de Saúl Ñíguez en les semifinals entre Atlètic de Madrid i Bayern són dos dels deu candidats a la distinció de gol de la temporada en UEFA.com.

A la llista de deu candidats, elegits pel panell d'experts de UEFA.com, es troben també el gol del portuguès Ricardinho en l'Europeu de futbol sala contra Sèrbia, el gol de l'argentí Gonzalo Higuaín contra el Legia a la Lliga Europa o la xilena del suís Xherdan Xaqiri en els vuitens de l'Eurocopa contra Polònia.

Al costat de Saúl, altres dos espanyols figuren a la llista: la carrera d'Álvaro Morata i la definició del colombià Juan Cuadrado en el Bayern-Juventus de vuitens de la Champions, així com l'eslàlom del jugador del planter del Barça Carles Aleñà davant la Roma en la UEFA Youth League.

Entre els 10 finalistes també estan el gol de xilena de Camille Abily (Olimpyque Lió) davant l'Slavia de Praga durant la UEFA Champions League femenina, la mitja volea de Stephan Lichtsteiner (Juventus) davant el Borussia Mönchengladbach en la Champions i el xut de Marek Hamsík (Eslovàquia) davant Rússia en l'Eurocopa.

Segons ha anunciat la UEFA al seu web, els usuaris podran elegir el seu gol favorit fins al 23 d'agost. "El guanyador s'anunciarà el 25 d'agost amb vista al sorteig de la fase de grups de la UEFA Champions League", ha afegit el portal.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut