Roccuzzo i Messi, amb el seu primogènit, Thiago (Reuters)
Futbol

Leo Messi i Antonella Roccuzzo tornen a ser pares d'un nen que es diu Mateo

El jugador argentí no s'ha entrenat aquest divendres per assistir al part, però serà present en el partit de dissabte contra l'Atlètic

Actualitzat

La família Messi celebra l'Onze de Setembre amb l'arribada d'un nou membre. El jugador i la seva parella, Antonella Roccuzzo, han estat pares, aquest divendres, d'un nen per al qual han triat el nom de Mateo. El nounat és el segon fill de la parella, després de Thiago, que farà tres anys aquest novembre.

El crac del Barça no ha participat en l'entrenament del matí amb el primer equip, després d'haver demanat un permís per motius personals. El club, però, ha aclarit que el jugador estarà disponible amb tota probabilitat per al partit de Lliga de dissabte, contra l'Atlètic de Madrid, al Calderón.

Luis Enrique ja pot comptar amb els internacionals

Luis Enrique ha pogut comptar avui amb tots els jugadors internacionals (l'últim a incorporar-se ha estat Mascherano) en l'únic entrenament que ha tingut aquesta setmana per preparar el partit de demà.

El tècnic està pendent de l'estat físic de Sergi Roberto, lesionat als isquiotibials, i el seu concurs no està garantit demà. El jugador del planter ha entrat en la llista de convocats.

Anar al contingut