Una jove llueix una bufanda amb el lema de la campanya (Foto: Youtube)
Una jove llueix una bufanda amb el lema de la campanya (Youtube)
Futbol

Leo Messi i Andrés Iniesta donen suport a la iniciativa del CE Sabadell per lluitar contra una malaltia rara i sense cura

La malaltia incurable d'un jove soci del CE Sabadell ha provocat la solidaritat de molts clubs i jugadors de la Primera Divisió amb una iniciativa que vol recaptar fons per ajudar en la investigació

Actualitzat

La iniciativa del Centre d'Esports Sabadell per recaptar diners per la investigació d'una malaltia poc comuna i sense cura que té un menor de la ciutat vallesana ha tingut el suport dels blaugranes Leo Messi i Andrés Iniesta, a més de gran part dels equips de la Primera Divisió.

Al jove Álvaro, soci del CE Sabadell i apassionat del futbol, li van diagnosticar quan tenia 4 anys la malaltia neurodegenerativa de Niemann-Pick Tipus C, que provoca l'acumulació de colesterol a les cèl·lules. Només hi ha dos casos registrats a Catalunya i vint a Espanya. A conseqüència d'això, el menor té cataplègies (perduda sobtada de moviment), crisis epilèptiques i dèficit cognitiu.

El Sabadell ha organitzat per aquest dissabte a les 10.00 del matí un partit amistós entre aficionats de dos equips amb una forta rivalitat, el mateix Sabadell i el Terrassa FC. També es farà una rifa solidària amb productes dels dos equips i samarretes firmades pels jugadors de clubs de Primera com Espanyol, Sevilla, Màlaga, Las Palmas, Getafe, Reial Societat, Celta, Vila-real, Betis, Deportivo, València i Tenerife. Fins i tot l'Arsenal anglès s'hi ha afegit.

L'article estrella de la subhasta serà la samarreta de Leo Messi firmada per tots els jugadors del FC Barcelona que l'argentí ha fet arribar als organitzadors de l'acte. Andrés Iniesta, a més, a fet arribar un vídeo a la família de l'afectat per aquesta malaltia saludant-lo i convidant-lo a una trobada. L'objectiu d'aquesta iniciativa és recaptar els 30.000 euros necessaris per poder continuar amb la investigació.

Anar al contingut