Lliga de campions

Leo Messi, Gerard Piqué i Jordi Alba tornen a l'11 titular del Barça

Luis Enrique ha presentat a Celtic Park el seu 11 de gala amb una única excepció, el lesionat Andrés Iniesta. El seu lloc l'ocuparà André Gomes. Aleix Vidal ha estat un dels dos descartats per Luis Enrique de l'expedició de 22

Actualitzat

Una vegada superats els problemes físics i lesions que tots tres jugadors arrossegaven, l'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, els ha inclòs a la llista d'11 jugadors que jugaran de sortida al camp del Celtic de Glasgow en el partit corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups.

L'11 titular està integrat pel porter Marc-André Ter Stegen, una defensa amb Sergi Roberto, Piqué, Javier Mascherano i Alba, un mig del camp amb Ivan Rakitic, Sergio Busquets i André Gomes, i la davantera de luxe que integren Messi, Luis Suárez i Neymar. A la banqueta han quedat Jasper Cillessen, Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Paco Alcácer, Lucas Digne i Marlon. Esl dos descartats han estat Jordi Masip i Aleix Vidal.

Brendan Rodgers, l'entrenador del Celtic de Glasgow, ha presentat 6 novetats a la seva alineació respecte el seu 11 del Camp Nou. Els onze homes triats pel tècnic local amb estat Gordon, Lustig, Simunovic, Sviatxenko, Izaguirre, Armstrong, Brown, McGregor, Rogic, Sinclair i Dembéle.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut