Leo Messi fa el gol de la victòria en l'amistós entre l'Argentina i el Brasil (1-0)

Leo Messi és tan decisiu amb la selecció argentina com amb el Barça. En l'amistós que el combinat argentí va jugar a Qatar contra el Brasil, el blaugrana va ser l'artífex de la victòria del seu equip. Messi va fer l'únic gol del partit, ja en temps afegit, en acabar magníficament una jugada personal, amb un xut que va entrar fregant el pal de la porteria brasilera. És la primera vegada que Messi derrota el Brasil jugant amb la selecció argentina. Amb aquest gol, el blaugrana continua en ratxa, ja que havia marcat en els últims set partits jugats amb la samarreta del Barça.

Abraçada entre els dos 10 del partit, dos vells amics, Messi i Ronaldinho, abans de començar. El brasiler ha deixat detalls de molta qualitat en el seu retorn a la "canarinha" després d'un any i mig d'absència. El domini de la primera part va ser del Brasil, amb Alves xutant al travesser en la millor ocasió per marcar. El lateral del Barça ha fet tremolar la porteria de Romero. Abans del descans, Messi ha respost amb una canonada que a 100 quilòmetres l'hora ha fregat la creueta. L'argentí ha rebut per tot arreu, també Mascherano, el tercer blaugrana del duel.

A la segona part, just després de l'aparició d'un espontani, han arribat els millors minuts de Messi. En un primer intent s'ha trobat Alves, però en el segon no l'ha pogut aturar ningú, eslàlom individual, eslàlom de crac del número 1 del món, que ha donat la victòria a l'Argentina en el superclàssic sud-americà.

França guanya a Wembley i victòria de l'Holanda d'Afellay

Fabio Capello va marxar de Wembley esbroncat per l'afició anglesa després que el seu equip perdés per 1-2 davant França. Benzema i Valbuena van posar en avantatge els de Laurent Blanc i Crouch només va poder fer el gol de l'honor en els instants finals. Ibrahim Afellay, el nou fitxatge del Barça, va jugar els 90 minuts en el triomf d'Holanda sobre Turquia per 1-0. L'exmadridista Huntelaar va fer el gol dels neerlandesos.