Barça

Leo Messi estarà en condicions de jugar contra el Saragossa, tot i el cansament acumulat

Pep Guardiola ja té tots els internacionals a casa. Aquest dijous al matí han aterrat Leo Messi i el seu company de selecció Javier Mascherano, que han anat directes de l'aeroport al gimnàs de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer exercicis de recuperació, en solitari, ja que l'equip té festa fins divendres. A la tarda ha arribat l'únic que faltava, Alexis. Divendres, Guardiola ja tindrà el grup al complet per preparar el partit contra el Saragossa.

Actualitzat
Messi ja descansa a Catalunya. Carregadíssim de moral. Amb el reconeixement de tot el seu país. Ha tornat sa i estalvi, i esgotat. Sobretot per la duresa dels dos partits de l'Argentina, però també pels 24.000 quilòmetres de viatge. Avui ha fet recuperació, demà s'entrenarà i Guardiola decidirà si està en condicions de jugar contra el Saragossa.

Dels 19 partits oficials d'aquesta temporada, Messi només s'ha perdut el de Copa contra l'Hospitalet i només ha estat suplent a Anoeta en la Lliga, precisament després d'un "virus FIFA", i en el partit de Champions contra el Milan, que s'havia de jugar tres dies després.

Messi va haver de sortir al rescat, però no va ser decisiu, i, en un partit que tenia guanyat, el Barça hi va deixar dos punts. El Racing va passar pel Camp Nou després de la segona aturada per partits de seleccions i Messi va ser titular. Titular i decisiu. Seus van ser l'un a zero i el tres a zero definitiu contra els cantàbrics. Va jugar els 90 minuts i des d'aleshores ho ha jugat absolutament tot.

Tercera aturada pels partits de seleccions. El Milan torna a esperar i Messi no considera cap més opció que jugar contra el Saragossa.

El Saragossa preferiria no veure Messi

A Saragossa no estaran gaire contents amb la recuperació de Messi. Tenien notícies de la fatiga que havia acumulat l'argentí, i la veritat és que començaven a celebrar la possibilitat que Pep Guardiola donés festa al davanter. En l'entrenament d'aquest dijous, ja hi han participat els internacionals portuguesos, Hélder Postiga y Ruben Micael. No ho ha fet Paulo Da Silva, que es va lesionar i serà baixa contra el Barça. Però la preocupació al vestidor aragonès és Messi.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut