Barça

Leo Messi escurça les vacances i viatjarà a Anglaterra per a participar en l'stage del Barça

L'argentí ha decidit a última hora viatjar a Anglaterra, on el Barça jugarà contra el Celtic, el Leicester i el Liverpool, partits que es podran veure en directe per TV3. La llista la formen 25 jugadors, 13 del primer equip

Actualitzat

El FC Barcelona ja ha comunicat quins seran els jugadors que aquest dilluns viatgen a Anglaterra per a posar fil a l'agulla a l'stage de pretemporada. La principal novetat en la convocatòria blaugrana és la del crac argentí Leo Messi, que escurçarà les seves vacances per estar present a l'stage de pretemporada de Saint George's Park. 

La llista completa és aquesta: Masip, Arda, Suárez, Messi, Munir, S. Roberto, Adriano, A. Vidal, Mathieu, Denis, Montoya, Tello, Samper, José Suárez, Josep Martínez (juvenil A), Marlon, Martínez, Borja, Carbonell, Gumbau, Aleñá, Nili, Alfaro, Cámara i Mújica. En total, 25 jugadors: 13 del primer equip i 12 dels filials. 

Els partits en terres britàniques, emmarcats en la Internacional Champions Cup i que es podran veure en directe per TV3, comencen el 30 de juliol, contra el Celtic, a les 19.00 a Dublín. Després, els de Luis Enrique s'enfrontaran a Estocolm al campió de la Premier League la temporada passada, l'equip revelació, el Leicester, el 3 d'agost a les 20.00, i el tercer, a Wembley contra el Liverpool, el 6 d'agost a les 18.15. 

El 10 d'agost el FC Barcelona té en el calendari el seu compromís anual, el Trofeu Joan Gamper, aquest any contra la Sampdoria. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut