Leo Messi es lesiona al genoll esquerre amb el Las Palmas i s'estarà entre 7 i 8 setmanes de baixa

El davanter del FC Barcelona s'ha lesionat al genoll esquerre en els primers minuts del partit. Després de sotmetre's a les proves mèdiques, s'ha determinat que s'estarà entre 7 i 8 setmanes de baixa pel trencament del lligament col·lateral intern del genoll esquerre.

Leo Messi ha estat substituït en el minut 9 del partit del FC Barcelona al Camp Nou contra el Las Palmas. El davanter s'ha fet mal al genoll esquerre en el minut 3, quan intentava rematar una pilota amb l'oposició del central Bigas. L'argentí ha intentat seguir jugant, però poc després ha demanat el canvi. El jove Munir ha entrat en el seu lloc, mentre l'argentí era traslladat a un centre hospitalari per fer-se unes proves mèdiques que han determinat que té un trencament del lligament col·lateral intern del genoll esquerre i s'estarà entre 7 i 8 setmanes de baixa.

Després de sortir del centre hospitalari, el davanter argentí ha tornat al Camp Nou per seguir els últims minuts del matx mentre esperava el diagnòstic dels metges. S'han acabat confirmant els pitjors pronòstics i Messi estarà fora del terreny de joc els pròxims dos mesos. La seva sortida de l'hospital, visiblement coix, ja no era un bon senyal.

Leo Messi es perdrà, en aquestes 7 setmanes segures que serà baixa, 5 partits de Lliga i 3 de Lliga de Campions, començant pel de dimarts al Camp Nou contra el Bayer Leverkusen. L'altre rival europeu, en dues ocasions, serà el Bate Borisov, mentre que a la competició espanyola l'argentí no podrà jugar contra el Sevilla, el Rayo Vallecano, l'Eibar i el Getafe.

El cap de setmana del 7-8 de novembre, contra el Vila-real, marcaria el límit. El cap de setmana següent hi haurà la tercera aturada de seleccions de la present temporada (la segona serà a l'octubre), i després els blaugrana hauran de visitar el Bernabéu per jugar contra el Reial Madrid el 21 de novembre. Disputar aquest partit serà el gran objectiu del davanter.