Esports

Leo Messi, el quart atleta més popular a Facebook durant el 2015

L'astre argentí només és superat en mencions pels boxadors Floyd Mayweather i Manny Pacquiao i per la lluitadora Ronda Rousey. Cristiano Ronaldo és el cinquè esportista de la llista

Actualitzat

Facebook ha publicat una llista dels 10 atletes més populars a la xarxa social durant el 2015. Aquest rànquing, ordenat en funció de les mencions que reben els esportistes, l'encapçalen els boxadors Floyd Mayweather i Manny Pacquiao i la lluitadora Ronda Rousey. El blaugrana Leo Messi és el quart atleta més popular d'aquesta llista, mentre que Cristiano Ronaldo ocupa la cinquena posició del rànquing.

1- Floyd Mayweather

El boxador nord-americà ocupa la primera plaça d'aquest rànquing després de guanyar el passat mes de maig la lluita de l'any que va disputar a Las Vegas contra Manny Pacquiao. A més, el de Michigan va anunciar al setembre la seva retirada de la boxa professional amb un historial de 49 victòries, 26 de les quals per KO, i cap derrota.

2- Manny Pacquiao

El filipí, rival de Mayweather a Las Vegas, és el segon atleta més popular tot i ser el derrotat a la lluita de l'any. Pacquiao també ha sigut notícia aquest any al presentar-se a les eleccions pel Senat de Filipines i al debutar en la lliga de bàsquet professional del seu país.

3- Ronda Rousey

La lluitadora d'arts marcials mixtes va ser notícia a principis d'any per guanyar el seu combat contra Cat Zingano en tan sols 14 segons, però el 2015 no ha acabat tan bé per a Rousey, i és que a mitjans de novembre va perdre la seva primera lluita d'MMA contra Holly Holm. Tanca l'any acceptant la invitació d'un jove marine per assistir al ball del cos.

4- Leo Messi

El davanter argentí del Barça és el quart atleta més popular a Facebook després d'aconseguir el triplet amb el club blaugrana i de quedar-se a les portes de guanyar la Copa Amèrica amb la seva selecció, l'Argentina.

5- Cristiano Ronaldo

Tot i no guanyar cap títol durant el 2015, el portuguès va ser notícia per l'estrena d'una pel·lícula/documental sobre la seva vida, anomenada "Ronaldo", i per posar fi a la seva relació amb la model russa Irina Shayk.

6- Tom Brady

El quarterback dels New England Patriots va liderar el seu equip cap al títol de l'NFL, la lliga de futbol nord-americà. A més, Brady va ser l'MVP de la final, la Superbowl.

7- Stephen Curry

El base dels Golden State Warriors recordarà el 2015 com un dels seus millors anys, tan a nivell individual com col·lectiu. Curry va ser MVP de la temporada de l'NBA i a més va guanyar amb els Warriors l'anell de campió. Per tancar l'any, el base ha liderat la ratxa de 28 victòries consecutives dels Warriors, 24 aquesta temporada en el millor començament d'una lliga regular a l'esport professional nord-americà.

8- LeBron James

L'estrella de l'NBA va tornar a l'equip de la seva ciutat, els Cleveland Cavaliers, i el va portar fins a la final de la lliga, on va caure contra els Golden State Warriors de Stephen Curry. Era la seva cinquena final consecutiva (les altres quatre amb els Heat, amb dues de guanyades). A més, James ha firmat aquest desembre un contracte vitalici amb Nike.

9- Serena Williams

La tenista nord-americana, escollida l'Esportista de l'Any als Estats Units, va guanyar quatre dels cinc grans torneigs de la temporada tenística i es va imposar en 53 dels 56 partits que va jugar.

10- Carlos Tévez

El davanter de Buenos Aires va disputar la final de la Champions amb la Juventus, però la gran notícia del 2015 per a Tévez va ser el seu retorn al Boca Juniors, club on va començar la seva carrera i és considerat un ídol.

Anar al contingut