Leo Messi, en el partit contra Xile (Reuters)
Leo Messi, en el partit contra Xile (Reuters)
Barça

Leo Messi declararà davant la FIFA el 4 de maig en l'apel·lació a la sanció de quatre partits amb la selecció argentina

Així ho ha explicat el president de la Federació Argentina, que aquest cap de setmana es reunirà a Barcelona amb el davanter blaugrana

Actualitzat

La FIFA ha citat el davanter del FC Barcelona Leo Messi perquè declari a Zuric el 4 de maig, en l'apel·lació de la Federació Argentina a la sanció de quatre partits del blaugrana per insultar el quart àrbitre en el partit de la seva selecció contra Xile disputat el 23 de març. El president de la Federació Argentina, Claudio Tapia, també ha explicat que aquest cap de setmana serà a Barcelona per parlar amb Messi i començar a preparar la seva compareixença davant de la FIFA.

La setmana del 4 de maig es disputa l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. Si el Barça aconsegueix, davant de la Juventus, una segona remuntada consecutiva en la competició europea, Messi jugaria el dia 2 o 3, en una ciutat que encara s'ha de concretar en el sorteig que es farà quan es resolguin els quarts, viatjaria a Zuric per declarar el 4 i tornaria a Barcelona per jugar el dissabte 6 (18.30) contra el Vila-real.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut