Barça

Leo Messi continua acumulant reconeixements i rep l'Onze d'Or com a millor futbolista de l'any

Leo Messi continua acumulant guardons i reconeixements internacionals. Tot fa pensar que aquest desembre serà nomenat millor jugador del món i que rebrà tant el FIFA World Player com la Pilota d'Or, però de moment aquest dilluns li han lliurat l'Onze d'Or, després d'haver estat escollit pels lectors de "L'Onze Mondial", la publicació francesa que atorga aquest guardó, com el millor futbolista de l'any. L'argentí ja tenia els trofeus com a millor jugador de l'última Champions i de l'última Lliga.

Actualitzat
L'anterior guanyador de l'Onze d'Or va ser Cristiano Ronaldo, i en l'historial del premi hi ha altres blaugranes, com Ronaldinho, Rivaldo, Romario, Ronaldo i Stòitxkov.

Col·leccionista de guardons

Leo Messi ja té un altre premi per posar a la prestatgeria. D'un total de 57 aspirants, els lectors de la revista francesa "Onze Mondial" han escollit el blaugrana com a millor jugador del 2009. L'argentí succeeix Cristiano Ronaldo, guanyador el 2008, i es converteix en el cinquè futbolista del Barça a aconseguir-ho. Stòitxkov, l'any 92, va ser el primer. El búlgar, el van seguir posteriorment Romario, Rivaldo i Ronaldinho.

Aquest 2009 s'està convertint en l'any Messi. El 10 blaugrana acumula premi darrere premi. Va ser escollit el millor de la passada edició de la Champions, i més recentment va rebre el trofeu al futbolista més destacat de la Lliga. Dos premis, que juntament amb l'Onze d'or, són la millor targeta de presentació pels dos plats forts que s'esperen el mes de desembre, la Pilota d'Or i el FIFA World Player. Messi és el gran favorit per emportar-se'ls tots dos.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut