Messi rep l'abraçada d'Aleix Vidal després de marcar el seu quart gol (Reuters)
Barça

Leo Messi completa la seva millor arrencada golejadora a la Lliga

El davanter blaugrana acumula els gols que abans es repartia el trident: les 9 dianes en 5 jornades de Lliga suposen un rècord fins i tot per a ell

Eloi SansaActualitzat

No és cap notícia la facilitat golejadora de Leo Messi. Qualsevol bon aficionat al futbol recorda ratxes en què sembla que l'argentí marqui gols fins i tot sense voler. Però ni tan sols en la seva millor temporada, la 2011-12, aquella en què va acabar marcant 50 gols a la Lliga i 73 en total durant la temporada, el davanter argentí havia protagonitzat una arrencada tan prolífica.

Messi suma 9 gols un cop s'han disputat les 5 primeres jornades del campionat, tants com ha marcat el Reial Madrid –amb 1 partit menys– i més que 11 equips de Primera. No cal dir que l'argentí és, amb diferència, el màxim golejador del campionat. Qui el segueix de més a prop, el valencianista Simone Zaza, no en porta ni la meitat (4). A Cristiano Ronaldo, el seu habitual adversari en la llista de màxims artillers, se li gira feina. El portuguès debutarà aquest vespre després de complir una sanció de 5 partits.

El Barça, amb facilitat anotadora

Fins ara, l'estilet argentí no s'ha ressentit de la marxa de Neymar pel que fa al seu cabal golejador. I tampoc el discret moment de Luis Suárez, que fins ara només ha marcat un gol en la Lliga, ha representat ca problema. A falta de trident, Messi sol ja suma els gols que necessita l'equip per liderar el campionat amb mà de ferro. És clar que no tot és com comença, sinó com acaba: cal remuntar-se quatre anys per trobar un Barça més golejador que aquest en les cinc primeres jornades de Lliga (18 gols per 17). Aquell Barça, que també sumava ple de triomfs en aquestes altures, era el de Gerardo "Tata" Martino, que va acabar capitulant a la Lliga davant l'Atlètic de Madrid.

 

Made with OnlineChartTool.Com
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut