Messi, estès a terra, no ha tingut el seu millor dia davant del PSG (Reuters)
Messi, estès a terra, no ha tingut el seu millor dia davant del PSG (Reuters)
Barça

Leo Messi cancel·la un acte al Caire després de la derrota del Barça al camp del PSG a la Lliga de Campions

La clara derrota davant del PSG ha fet molt mal al Barça. Leo Messi ha cancel·lat que un acte tenia previst fer al Caire després de la golejada encaixada.

Actualitzat

Després de la derrota de dimarts a la nit per 4 a 0 al camp del PSG a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, el davanter del FC Barcelona Leo Messi ha cancel·lat una visita que tenia prevista a El Caire per promocionar viatges de pacients d'Hepatitis C a Egipte organitzats per una empresa privada, segons ha confirmat una portaveu de l'organització de l'acte a l'Agència EFE.

L'acte, que estava previst per aquesta nit, ha estat ajornat sense data. Aquesta es la segona vegada que l'acte canvia de data. Inicialment estava programat pel passat mes de desembre, però un atemptat terrorista a un església copta de El Cairo va obligar a posposar-lo, fixant com a nova data el 15 de febrer.

Messi no és l'únic jugador blaugrana que ha cancel·lat un dels seus compromisos publicitaris. Gerard Piqué tenia un aquest dimecres a la tarda a Barcelona, relacionat amb la nutrició, que també ha estat ajornat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut