Barça

Leo Messi arriba a Barcelona per saber l'abast de la seva lesió

El davanter ha arribat aquest diumenge després que s'han agreujat els problemes físics amb què es va incorporar a la selecció argentina. Les proves mèdiques de dilluns determinaran el seu estat.

Actualitzat

Leo Messi ha arribat aquest diumenge a primera hora de la tarda a l'aeroport de Barcelona, en el seu prematur retorn de la concentració de la selecció argentina a causa dels seus problemes al pubis. Uns problemes que es van agreujar dijous passat, al final del partit contra l'Uruguai. Messi va viatjar a l'Argentina amb un informe dels serveis mèdics del FC Barcelona que informava dels problemes físics que arrossegava el jugador.

Tot i això, el seu seleccionador Edgardo Bauza el va fer jugar 90 minuts contra la selecció de l'Uruguai de Luis Suárez, classificatori pel següent Mundial. El blaugrana va marcar, però també es va ressentir. I ara, quan els seus companys han viatjat a Veneçuela per afrontar un nou partit, el davanter ha tornat a Barcelona en un llarg desplaçament de 16 hores que ha fet escala a París.

Dilluns a la tarda, mentre els jugadors disponibles del primer equip s'entrenen, ha de passar pel centre mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, perquè els metges del club facin un diagnòstic. Llavors se sabrà si Messi podrà jugar el matx de Lliga de dissabte vinent contra l'Alabès.

André Gomes també torna tocat

Messi no és l'única víctima del "virus FIFA" que ha tingut aquesta aturada de seleccions el FC Barcelona. El migcampista André Gomes també va deixar abans d'hora la concentració de Portugal a causa del cop a la cama dreta que va rebre a l'amistós contra Gibraltar.

El portuguès s'ha sotmès aquest diumenge al matí a proves mèdiques a càrrec dels serveis mèdics blaugranes que han confirmat que Gomes té una contusió muscular a la cama dreta. Al llarg de la setmana es determinarà la seva incorporació a les sessions d'entrenament amb la resta de companys.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut