El tuit de Piqué
Barça

Leo Messi acapara totes les lloances després de ser protagonista indiscutible en la difícil victòria del Barça sobre el Sevilla

El crac argentí va aparèixer just en el moment que el Barça començava a fer aigües i va ser determinant per capgirar el marcador davant del Sevilla

Actualitzat

Un altre cop, Leo Messi va mostrar la seva excel·lència en el terreny de joc. Aquesta vegada li va tocar al Sevilla veure com el crac argentí desplegava tot el seu talent i apareixia al rescat del FC Barcelona. Primer va marcar el gol de l'empat en una gran jugada col·lectiva creada per ell mateix i després va exhibir el seu millor futbol en un dels enfrontaments més complicats de la temporada. L'argentí va ser decisiu perquè la resta de l'equip reaccionés i seguís les seves passes que, com sempre, només van avançar cap a la victòria. En acabar el partit, companys i rivals es van desfer en lloances cap a Leo Messi:

Gerard Piqué

Luis Suárez

Vitolo

L'autor del gol del Sevilla que va fer saltar totes les alarmes al Barça va reconèixer en acabar el partit que "a Leo no el descobriré ara, és el millor de la història".

José Castro

El president del Sevilla també es va treure el barret en acabar el partit: "El Barça té Messi i nosaltres, no. El gol que ha marcat només el pot fer un extraterrestre".

Anar al contingut